WERKEN BIJ

Ontdek jouw kracht in de praktijk

Naast het uitvoeren van opdrachten, gaat er binnen de OPA veel aandacht naar de adviesgroep zelf. Samenwerking, visievorming, organiseren van acquisitie en het werven van nieuwe leden zijn allemaal belangrijke factoren om de OPA draaiende te houden. Studenten leren daardoor niet alleen waar hun kracht ligt binnen opdrachten, maar ook waar hun kracht ligt binnen de organisatie. Daarmee is de OPA een organisatie waarin studenten goed kunnen leren waar hun kracht ligt in de praktijk.

Ervaring als student-adviseur

Voor veel oud-OPA leden heeft de ervaring als studentadviseur een doorslaggevende rol gespeeld in het verdere verloop van hun (studie)carrière. De OPA is een springplank voor enthousiaste studenten die tegen het eind van hun studietijd alvast willen proeven van de advieswereld. Met name bij academische geografie- en planologie studenten zien wij dat velen geen idee hebben wat ze later kunnen betekenen met hun kennis. Daarom is er binnen de OPA veel ruimte om je eigen interesses en kwaliteiten (verder) te ontdekken.

Samenwerken in dynamisch en divers gezelschap

In ons veelzijdige team leer je vanuit andere perspectieven naar de vraagstukken te kijken. Momenteel bevat de adviesgroep kennis uit zes verschillende studierichtingen binnen de ruimtelijke ordening, uiteenlopend van het sociale domein tot het technische- en het economische domein. Als studentadviseur ontwikkel je vaardigheden als een fanatieke allrounder in de planologische sector.

Wie zoekt de OPA?

De OPA zoekt ondernemende studenten met affiniteit voor ruimtelijke ordening en maatschappelijke opgaven. Ben jij flexibel, lijkt het jou leuk om samen te werken met een groep jonge gemotiveerde mensen en heb je lef? Dan is de OPA iets voor jou!

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met het verbeteren van de leefomgeving en om je samen met studenten, verschillende bedrijven en overheden hiervoor in te zetten? Stuur dan een appje naar Johannes (06 25374386) voor meer informatie.
Of mail naar opagroningen@gmail.com